الكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 30 دقيقة
وقت الطهي: 30 دقيقة
المقادير: عدد 2بيضه
كوب ونصف دقيق
كوب ونصف لبن
م ص ملح ممسوحه
م ك زيت ذره
ومقادير الحشوه
قطع فراخ بانيه و1فلفل
و1طماطم و1بصله
وجبنه شيدر مبشوره
وكاتشب او صلصه
التحضير: نخلط المقاديرحميعها فى الخلاط يعطى لكى عجينه سائله ووضعتها فى بوله لها بوز وده شكلها
ونحضر طاسه تيفال مفيش بديل علشانالعجينه متلزقش ونسخنها على النار ونضع نقطه زيت نمسح بيها الطاسه الساخنه هى مره واحده بس نمسحها بالزيتفى اول مره وبعدين
الطبخ: نسكب من البوله فى الطاسه كما فى الصوره
ونتركها 3 دقائق وبعدين نقلبها للوجه الاخر ونتركه دقيقه وده على الوجه الاول شوفى جميل ازاى
نجيه للحشو انا ضربت فى الكبه البصل والفلفلوالطماطم مع توابل الفراخ وملح وفلفل اسود ووضعتهم على النار وقطعت الفراخ البانيه شرائح عريضه شويه ووضعتهم على الخلطه السابقه ثم وضعتهم على النار حتى تمام النضج وده شكلها
وكمان الجبنه الشيدر مبشوره
نضع الكريب ونضع بداخله البانيه وجبنه شيدر فى الثلث الاول للكرب علشان تتلف كويس وده شكلها
وبعدين نضعهم فى صنيه وندهنها بنقطه زيت ونرص فيها وحدات الكريب ونضع فوقهم الكاتشب وباقى الجبنه المبشوره ونقدمها